Belleville School #4

Skip to main content
Bell Schedules » Half Day Bell Schedule A

Half Day Bell Schedule A

Half Day Bell Schedule A Schedule A will be used during the following single sessions: 9/28, 10/24, 12/12, 1/18, 3/12, 4/12
Description / Section Start Time End Time Length
Rise & Shine 8:35 AM 9:05 AM 30 min
Period 1 9:07 AM 9:42 AM 35 min
Period 2 9:44 AM 10:19 AM 35 min
Period 3 10:21 AM 10:56 AM 35 min
Period 4 10:58 AM 11:33 AM 35 min
Lunch 11:35 AM 12:23 PM 48 min
Preparation for Dismissal 12:25 PM 12:35 PM 10 min
Dismissal 12:35 PM